top of page

Turneu Giurgiu Grupa 2007 - 2008

În weekend-ul 10-11 decembrie am participat la turneul organizat de Viitorul Giurgiu. Meciurile s-au desfăşurat în sala, sistem de joc 5 + 1 şi au fost grupe de 3 echipe. Am făcut parte din grupa D, cea mai puternică grupa din punctul nostru de vedere. Grupa D Pro Team București Santos București Dunav Ruse Bulgaria

Un turneu reuşit, cu jocuri bune şi foarte bune. Primul joc a fost contra echipei Santos Bucureşti, o echipa bună care ne-a pus în dificultate în anumite momente dar am reuşit să ne impunem cu scorul de 2 - 0. Cel de-al doi-lea joc, l-am avut contra echipei Dunav Ruse. O echipa puternică, agresivă, tehnică. Am avut emoţii mari înaintea partidei dar când am intrat pe teren, am demonstrat că suntem puternici şi ambiţioşi. Am avut câteva ocazii clare de a marca în primele 10 minute însă am ratat. Bulgarii au fructificat fiecare greşeală şi ocazie şi au dus scorul la 3 - 0 la pauză. A două repriză am intrat la fel de montaţi pe teren şi am reuşit să ne dominăm adversarul din toate punctele de vedere. Am avut ocazii şi am reuşit să înscriem de 2 ori. Scorul era 3 - 2 pentru Dunav şi aveam speranţe. Din nefericire am primit golul 4 dintr-o greşeală de apărare. Am marcat un gol superb şi am adus scorul la 4 - 3 insă nu am reuşit să mai egalăm.

Am ieşit pe locul 2 în grupa, dar ţineam capul sus pentru că am jucat fotbal adevărat.

Ziua a doua a început cu jocurile de clasament.

Am jucat pentru locurile 5 - 8 contra echipei Olimpic Bucureşti. Un joc bun făcut de echipa noastră şi am reuşit să ne impunem cu scorul de 2 - 1.

Următorul joc a fost contra echipei Sporting Roşiori. Am pierdut acest meci cu scorul de 5 - 3 dar nu suntem supăraţi, AM JUCAT FOTBAL. Din 12 echipe am terminat în clasament pe locul 6. Am câştigat experienţă şi la următorul turneu o să fim mai pregătiţi şi mai motivaţi.

Oricum........SUNTEM MANDRII DE VOI !!!!!!!!!


Follow us
on​ Facebook
  • Facebook Social Icon
bottom of page